Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2021 Program 2021 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.650 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Sådan giver du yoni-massage

Manden kan lære at give yonimassage til kvinden med fingrene, læberne, tungen og lingam. Med lingam kan han massere siderne af kvindens skede mere effektivt, fordi yonien slapper af når den mærker en varm og levende lingam.
Tag på kursus i tantramassage og lær at massere din kvindes yoni. Samtidigt lærer hun at massere din lingam.

Yonimassagen hos tantramassør

Tantramassage er en spirituel massage til kvinder, som også omfatter massage af yoni. Når du går til en professionel mandlig massør, sørger han for at skabe sammenhæng mellem alle delene af din krop: Dine inderlår, din talje, dine bryster, halsen, nakken, skuldrene, armene, venusbjerget, læberne, klitoris, fødderne. Du og din tantramassør vælger sammen, hvordan du vil masseres. Du skal være tryg, fri og glad.

Tantramassage er en spirituel praksis, som skaber integration mellem tanke, følelse og seksualitet. Hvis du er glad for tantra, så kan du overveje at tage på tantrakursus og øve tantra sammen med en partner i kærlighedens restaurant. Tantra er glæde og frihed, og næsten ikke nogen teknik. Det handler om spiritualitet, at være frigjort til at kunne elske med vilje.

Yonimassage i gamle dage

Den vibrerende dildo blev opfundet for at lægen kunne give byens kvinder yonimassage. Europæiske læger har masseret kvindens yoni i 400 år, fordi det er sundt for hendes humør og sindstilstand. De har brugt fingrene, deres lingam og dildoer, og kvinderne var glade.

Mangel på lingam gjorde kvinder hysteriske

Du ved hysteri var engang en rigtig 'sygdom'... Almindelige kvinder, og især nonner kunne blive vældigt hysteriske og gå i bro med frygtelige kramper. Nu ved du hvordan den sygdom blev helbredt, ved at lægen gav kvinden massage der kunne ende med en udløsning af opspændt energi.

Dildoen var lægens værktøj mod hysteri

I 1800-tallet var det udbredt at lægen gav bækkenbundsmassage til kvinder. Det blev ikke betragtet som sex, men en behandling.
Kvinderne fik forløst deres hysteri, og blev afslappede at være sammen med bagefter.

Men det var hårdt for lægen at massere kvinderne, så han fik ondt i håndled og fingre. Derfor blev den vibrerende dildo et stort hit i lægeverdenen, fordi han med dette professionelle stykke værktøj kunne massere mange kvinder uden at blive udmattet.

Nogle kvinder har altid medicinen med når de rejser

I starten af 1900 blev lægeindustriens dildoer skrumpet i størrelse takket være opfindere som Joseph Mortimer Granville og det amerikanske firma Hamilton Beach. En helt ny industri voksede frem: Nemlig vibrerende massageapparater til salg i private hjem. I begyndelsen var reklamerne tydelige med billeder af fallos, men fra 1920 måtte fabrikanterne drosle ned på effekterne og sælge dildoerne som apparater mod spændingshovedpine og lignende.

I 1960'erne opfandt John H. Travel den trådløse elektriske vibrator, som blev til det du kender i dag: En privat massør kvinden kan tage med i tasken når hun rejser. I 2009 opfordrede amerikansk fjernsyn landets kvinder til at fortælle deres unge døtre om dildoens glæder, for at holde teenagerne fri af hysteri og fri for sex inden ægteskabet.
I dag er det stuerent og almindeligt at snakke om massage af yoni. Eller er det :)

Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2021 Program 2021 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.