Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2020 Program 2020 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.400 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Vintertantra 2019

Lær tantramassage som julegave

Lær tantra massage med din partner

Vi håber på en iskold vinter, så du og din partner sammen kan nyde varmen fra kærlighed og fordybelse.

Se programmet for Vintertantra her: Program.

Tantra-kursus ved Limfjorden

Fredag 27. december aften til Søndag 29. december formiddag
Book din plads online - eller ring med spørgsmål til Happy, tlf. 26 13 41 11.

Du og din partner giver hinanden massage på kurset

Vintertantra fokuserer på erotik og kærlighed i parforholdet. Kurset er lavet til dig og din kæreste, så I kan fordybe jer i hinanden. Al mad og drikke, massage-olie m.m. er med i prisen.

Invitér kæresten på vintertantra

1000 tak for et virkelig dejligt tantra kursus

Hej Happy
1000 tak for et virkelig dejligt tantra kursus. Dejligt at slutte ferien af med sådan et par dage. Det var fedt at komme endnu tættere på min kæreste og mig selv både fysisk og psykisk. Jeg føler mig beriget af kærlighed, nærvær og tillid.
Jeg kan mærke der forsat er oplevelser følelser som jeg forstår bedre ved mig selv og ved Sus. Jeg synes også vi forsat bliver endnu bedre til at være og tale åbent om fx bitte små hverdags irritationer og om positive gode oplevelser.

Jeg har stadig en form for glæde indeni mig.
At gruppen også var dejlig og jeg føler mig beriget af at møde de øvrige deltagelser i hele gruppen.

Tantra er ikke sex. Tantra er tantra og er så meget dybere og nærværende og ender nødvendigvis ikke altid i sex og orgasme. Men altid i velbehag, lyst og kærlighed
Jeg får lyst til mere tantra, mere fordybelse, flere bekendtskaber med nye spændende mennesker.

Vi var glade for øvelsen, hvor man fortæller hvad man præcis elsker ved den anden. Det føles så naturligt at skulle forsætte med intim massage, efter man har åbnet sit hjerte med kærlighed til sin partner, at man faktisk har så meget lyst til at give/modtage efter den øvelse.

Tak endnu engang, tantra er kommet for at blive i mit.
Knus fra Gitte
PS jeg er endnu ikke startet på din bog, er igang med en anden jeg skal gøre færdig først. Men du hører fra mig.
Tak Gitte. Det var dejligt at møde dig og Sus. Jeg blev glad ved at være i jeres selskab.
Happy :)

Happy tantra er bygger på den opfattelse, at livet er sjovt og dejligt. Vi tror på mennesket selv er ansvarlig for sin skæbne. Der er ingen guder i buddhistisk tantra, men en derimod en overbevisning om at hvert eneste menneske bærer på al visdom og kærlighed i sit hjerte.

I tantra massagen er det okay at få udløsning af sin energi, men det kan være større at nå en sjælelig orgasme hvor man bliver befriet for dårlige tanker eller ubehagelige erindringer. Udløsning af energi giver ny sult efter sex, den er en dagligdags ting. Orgasmen er en befrielse der holder hver dag. Orgasmer gør os klogere og mere kærlig.

Målet med vintertantra er at opleve og nyde sin partner, hygge sig i godt selskab og holde en miniferie til gavn for parforholdet.

Med tantra massage kan du give din partner himmelsk nydelse. Massagen foregår med olie, så I er begge to nøgne når I giver hinanden tantra massagen. Der er fokus på at du og din partner kan møde hinanden på et dybere plan, både spirituelt og erotisk. Giv hinanden super nydelse, og få et stærkere parforhold.

Kurset foregår i trygge rammer, hvor du fordyber dig med din kæreste.

På kurset bliver du guidet til at give og modtage en hel tantramassage. Vi arbejder konkret med at få mere kontakt til følelserne og erotikken i kærlighedslivet. På kurset er der plads til alle dine følelser, og alle kærestepar er velkomne.
Tag din partner med, som du vil massere og få massage fra. Det er en fordel hvis du er afslappet omkring kærlighed og nøgenhed, og super godt hvis du kender til emner som meditation, healing, personlig udvikling.
Kurset hylder mangfoldighed, vi er ikke hellige, og vi spiser hvad vi har lyst til.

Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2020 Program 2020 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.