Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2021 Program 2021 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.650 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Den professionelle tantra massør uddannelse

For dig der har et empatisk hjerte, og har prøvet at få tantra massage, og som har gode kærlige hænder. Her kan du uddanne dig til tantra massør, hvilket giver dig et solidt grundlag til mange års fornøjelse og en god indtægt.

Hej Happy, STOR TAK fra Stockholm

Perfekt "realtid"-scenarie i dag med et smukt supplement til dine tantra-koncepter baseret på de 4 arketyper med tilhørende pragmatik. Jeg synes der er en høj grad af nytte i din teori - det er ikke bare en teori, men kan udfolde sig gennem dejlig massage og demonstrere dets anvendelighed til selve kurset! Kraften fra nuet... Det var en perfekt weekend. Jeg har ændret mig, og det er takket være din overlegne viden om mennesker, og dit ønske om at arbejde med min person.
Det bedste for dig, Ara
Tak for din hilsen min ven. Du er en vidunderlig tantra massage terapeut :-)
Kærlighed fra hjertet
Happy

Bliv uddannet professionel tantra massør på én weekend i Århus. Pris: 6.800,- inkl. diplom, mad og drikke, mulighed for overnatning.
Læs mere på skolens engelske hjemmeside: Tantra School of Europe, eller ring hvis du er nysgerrig.

Hvordan kan man uddanne sig på én weekend?

Tantraskole uddanner professionelle massører, så vores målgruppe er mennesker der allerede er godt på vej. Hvis du er fremmed overfor massage, nøgenhed og seksualitet kan du i stedet vælge uddannelser, der tager længere tid, måske et år eller to. Tantraskolens uddannelse er til dig der kender til meditation, kropsbevidsthed, ansvar for andre mennesker, seksualitet. Det er din beslutning, om du er klar til at uddanne dig til professionel massør på en weekend.

Kom i mesterlære, og få din viden om tantra massage direkte overført

Grundlagt i Østen indeholder tantra alt det nødvendige for at mennesket kan opnå sit fulde potentiale som et bevidst og samtidigt et nydende væsen.
Som tantra massør deler du flere tusinde års spirituel indsigt og ekstrem kropslig velvære med dine kunder. De vil takke dig, og være dig meget taknemmelig.

Tantra massage giver
Den største nydelse
Mest effektive terapi
Mest behagelige massagetype

Du får naturligvis diplom på at være uddannet professionel tantra massør hos Tantraskole,
men du får mere end det, du får en spirituel og en seriøs, professionel uddannelse.

Jeg har for nylig været hos dig

for at uddanne mig til Tantra massør. 24 timer intens undervisning. Undervisningen vekslede mellem teori og Tantra-massage. Du er en fantastisk Tantra-massør, og kompetent formidler/underviser. Da jeg kørte fra Århus, efter at have modtaget 24 timer's undervisning, følte jeg en stor energi i mig, velvære i krop + sjæl, frihed og glad. Jeg følte mig klar til at skulle give fremtidige kunder en Tantra-massage med kærlighed. Tak Happy for en fantastisk weekend med megen personlig udvikling, tak. Kærlige hilsener fra Ann
Tak Ann :-) Du havde det hele med dig, så det var en stor fornøjelse at være sammen med dig en lang weekend i tantraens tegn. Dine kunder har virkelig noget at se frem til, når de bestiller tantra massage hos dig :-)
Knus Happy

Kom i mesterlære som tantra massør

I mesterlære bærer du din viden i hjertet
Når du er i mesterlære hopper du skolebænken over, og lærer i stedet at bruge hænderne. Vi taler meget, og du vil blive overvældet med viden og inspiration. Men vigtigere end ord og billeder, det er at du konkret og håndfast lærer at give professionel tantra massage.

Din baggrund for at tage uddannelsen
Vi underviser alle typer af mennesker. Tantra er fyldt med klar bevidsthed og spirituel kærlighed, så der er plads til alle typer af kvinder og mænd på uddannelsen hos os.

For at få glæde af denne komprimerede uddannelse, er det en fordel hvis du er healer eller yoga-instruktør, og en stor fordel hvis du er vant til at meditere og har et afslappet forhold til nøgenhed og seksualitet. Det er en stor fordel for dig, hvis du er vant til at give massage, eller på anden måde arbejder med personlige relationer til andre mennesker.

Krav til dig i forbindelse med uddannelsen
Tantra er en venlig filosofi, som bare ønsker at være med til at udvikle dig. Du skal ikke leve op til noget bestemt - tantra handler om at være dig.
Udannelsen til tantra massør har til formål at fordybe bevidsthed og forbindelse med...
Dine empatiske evner
Smidigheden i din krop
Din livsglæde og kærlighed
Dine vilje til at tage ansvar

Når du er i mesterlære bliver du grundigt hjulpet på vej med direkte feedback, i en venlig og omsorgsfuld form. Du får masser af viden, men det vigtigste er at du får feedback og vejledning, så du bliver tryg og dygtig til den massage du giver.Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2021 Program 2021 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.