Sommertantra Happy Tantra sommerkursus 2018 • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med max 8 deltagere
Pris: 2.200 kr. incl. alt: undervisning, fri mad og drikke, overnatning. Hvis vi mangler noget, køber vi det. Studerende 25% rabat

Tantrakursus Kurser 2018 Program 2018 Praktisk info Kontakt Tilmelding

Veludrustet Tantramassør

Leder du efter en veludrustet tantramassør, som har både et stort hjerte og en stor kompetence indenfor elskovskunst?
Måske er det dig selv, du leder efter? På sommertantra kan du i hvert fald lære at give tantramasage.

Veludrustet med kærlighed og kompetence i elskovskunst

Størrelsen på kvinders bryster og mænds lem er ikke afgørende for sex. Hvis du er veludrustet i elskovskunst, så kender du kærligheden og erotikkens magiske hænder. På sommertantra kan du få opfrisket din viden om elskovskunst.

En massage som gi'r plads til udvikling og fordybelse

I tantra oplever du at bruge hele dit væsen og ikke kun hovedet. Tantraen har i hundredvis af år lært kvinder og mænd at mærke hele kroppen. En hyppig effekt er at man opdager dybere lag i sine erotiske sanser. Du kan befri dit begær, fordybe din kærlighed til livet, og få en stærkere fornemmelse af dine spirituelle sanser. Det sidste er vigtigt i forhold til at få en tantrisk orgasme, der der noget andet en almindelig udløsning af energi. Orgasme i tantra opleves som en stor fryd ved at være tilstede i nuet, en befrielse af følelserne så du kan være i verden uden skam og skyld, og med evnen til at mærke dig selv og andre mennesker.

Tantra handler om personlig udvikling

Fordi massagen foregår helt nøgent, og fordi massagen er en nærværende body-to-body massage, så tror nogle mennesker at tantra bare er et andet ord for sex hos en veludrustet mand, eller en velformet kvinde. Men faktisk handler tantramassagen ikke om sex, den handler om at føle mere, få en stærkere integritet og et stærkere selvværd.

Tantra Massage er spirituel kærlighed i massageform, som styrker livsglæden og giver dig mere sanselighed, nydelse og en frigjort handlekraft i kroppen. Gennem tantramassagen lærer mennesket sin krop bedre at kende, og får lyst til at leve på en mere hjertelig og mere spirituel måde.

Vi har jo haft fornøjelsen

af at være på tantra massage kursus hos Ambjørn på Mors.
Det var 3 vidunderlige dage hvor vi fik udvidet og revitaliseret vores samvær - både i bred kropslig og erotisk sammenhæng.
Kurset har indvirkning på vores dagligdag i form af et meget større og mere intimt og intenst samt tilstedeværende nærvær.
Kys kram og kærlighed fra Stine og Anders
Rart at høre Stine :) Glæder mig til at se jer begge to en anden gang. Kh Ambjørn

Tantra er frihed og ingen krav

Tantraen har ingen krav til os. Der er ikke noget stress. I tantra kan man hvile og slappe af, uden at bekymre sig om regler og forventninger. Tantramassage er frihed til at opleve, sådan som du virkeligt er. Gennem tantra mærker vi os selv dybere og mere ægte.

I tantramassagen har du frihed til at føle. Hovedets kværneri stopper. Muskler løsnes. Livsenergien flyder frit rundt i din krop. Du møder dig selv, og synker ned i dig selv. Forbinder dig dybere med fryden ved at leve, glæden ved at føle og trygheden ved at kunne slappe af i sig selv.

Rigtig mange tak

for et rigtig dejligt sommerkursus.
Vi tog der op uden nogle forudsætninger men med åbent sind, og det var en rigtig god oplevelse.
Det var meget grænseoverskridende men på den gode måde.
Nogle fantastiske mennesker vi var på kursus med og ikke mindst dig der guidede os ind i tantraens verden.
Vi lærte meget om tantra og ikke mindst om os selv og er begyndt at arbejde videre. Vi opdagede zoner der var lige så følsomme som kendte områder, der gav stor nydelse. Vi hyggede os også meget efter sessionerne med de andre deltagere og fik en masse god snak. Vi er allerede begyndt at tale om tantrasex kurset næste år som en naturlig videreudvikling af hvad vi har oplevet i år.
Endnu engang tak til dig Ambjørn hold olien varm det kan være vi skal bruge den næste år.Et godt forløb med nogle rare mennesker i den rette ånd.
Hold fanen højt
Martin og Rikke
Tak, det er jeg glad for! Det var et fantastisk kursus, og I passede godt sammen i gruppen, synes jeg :) Ambjørn

Ring hvis du har spørgsmål. Læs evt. mere om tantra: TantrasexYonimassageLingammassageTantrakursusTantraskolen • ;


Sommertantra
Her lærer du at elske dybere og stærkere.

Sommerferie med Tantra
Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

© 2017 Happy Tantra
En forening af folk som elsker god sex.