Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2020 Program 2020 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.400 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Sommer kursus i tantra massage

Tag kæresten med på sommerferie og lær at give hinanden tantramassage, sommeren 2020.

På dette tantra kursus kan du og kæresten holde ferie, slappe af og samtidigt lære at give og modtage tantra massage.
Kurser i Tantra Massage, sommer 2020

Fire tantra kurser i 2020

Se program og dato for sommerens tantrakurser - book online, eller ring med spørgsmål.

Hvad giver tantra massage?

Tantra massage forener begær, tryghed, erotik og orgasme til en samlende oplevelse. Sammenlignet med traditionel sex, tilbyder tantra
dybere forbindelse mellem parterne,
mere tryghed,
meget mere begær,
mindre præstationsangst.

Lærer man en hel tantra massage, inklusiv massage af yoni og lingam?

Ja, fordi manden og kvindens køn er centrum for meget stærke livskrafter. Ved at stimulere kønnet med kærlighed, erotik, intention og begær vækker du din partners dybeste livskraft. Når manden masserer kvindens køn, kan hun få lyst til at få udløsning for al den gode energi. Det samme sker når kvinden masserer mandens køn, han fyldes op med ren livsenergi som han har lyst til at udløse. Man må gerne få udløsning, men i tantra massage forsøger vi at løfte energien højere op, så man får en orgasme fremfor en udløsning.

Orgasme er en befrielse, mens udløsning er en tilfredsstillelse

Det er dejligt at spise et stort måltid mad, blive mæt og tilfreds. Det er helt naturligt, og man må gerne blive tilfredsstillet i tantra. Længslen efter tilfredsstillelse er med os når vi vågner hver morgen. Hver dag vil vi spise for at blive tilfredse. Orgasme er noget højere, orgasme er en befrielse, og den sker kun én gang - til gengæld har mennesket tusindvis af små punkter der ønsker at blive befriet. Hver gang du får en orgasme, stråler dine øjne og du er blevet mere fri. Frihed er tantraens mål, og derfor er man taknemmelig for de øjeblikke hvor man får orgasme under eller efter tantra massagen.

Tantra er kærlighed

Er erotisk velvære, kød og vin tilladt på tantra kursus?

Ja, i et buddhistisk tantrakursus bestemmer du selv hvad du vil spise og drikke, og hvordan du vil nyde samværet med din partner. Der er to hovedretninger i tantra. Den ene er hinduistisk, og den anden er buddhistisk. På sommertantra er vi mest tiltrukket af friheden, visdom og personlig udvikling som du finder i den buddhistiske retning. Derfor er der på et Happy Tantra Kursus ingen forbud, og vil følger ikke nogen religiøse regler. Buddhisme er frihed, du har ingen bøger i buddhisme, ingen bibel, ingen forbud. Vi spiser og drikker hvad vi har lyst til, og det er helt okay at få udløsning af sin energi eller lade være. Du bestemmer i dit liv, sådan er buddhisme. Man kan kun udvikle sig hvis man må bestemme selv i sit liv, og mærke konsekvenserne af sine valg.

Hvad dækker kursusgebyret til tantrakursus?

Sommertantra er All-inclusive, alt er med i kursusprisen. Når du ankommer har du betalt for undervisning i tantra massage, massageolie, kursusmateriale, god mad og drikke, overnatning. Alt.

Hvorhenne er sommertantra?

Tantrakurset holdes på øen Mors i landlige omgivelser fri for nysgerrige blikke. Du finder tantrakurset 4 timer fra København, 2 timer fra Aalborg, 2 timer fra Aarhus, 3 timer fra Odense.

Hvordan er maden på tantrakursus?

Vi spiser oksesteg, fisk, kylling, grøntsager, rodfrugter, salat, brød, pålæg, æg, juice, vin, øl. Maden er fortrinsvis økologisk.
Vi har rigeligt med penge til mad, så fortæl hvad I godt kan li' at spise, hvis der er noget særligt I gerne vil have.

Hvad skal vi have med?

Tag et tykt tæppe med I kan ligge på til massagen, eller en tynd madras 90-120 cm. bred.
Der er dyner og hovedpuder til overnatning, men medbring lagen og betræk, plus personlige ting som tandbørste og håndklæder, så er er alt klart. Tag hellere for lidt med, end for meget. Hvis du mangler noget, finder vi ud af det.
Der er overnatning på jeres eget dobbeltværelse (ikke luksus), og man er også velkommen til at overnatte udenfor i haven og blive vækket af fuglesang og morgensol.

Se program for årets tantra kurser

Der er 4 sommer tantra kurser i år. Se datoer og programmet for tantrakurserne her.


Det var et dejligt sted,

du havde fundet til kurset, det var fredeligt, og med en hyggelig have. Det var også skønt med dejlig mad og vin :)
Du skabte en rigtig afslappet stemning på kurset, og vi havde mange gode og interessante samtaler. Det var også rart, at vi var så meget ude.
Du var rigtig god til at indføre os i tantraens verden, med fine oplæg; jeg forstår mere og mere af tantraens væsen, og det var skønt at give og få tantra massage flere gange om dagen :)
Kærlig hilsen Christina
Jeg er så glad for at du kom med på kurset. Det var dejligt at have en sød kvinde at arbejde sammen med :) Happy

Vi har jo haft fornøjelsen

af at være på tantra massage kursus hos Happy på Mors.
Det var 3 vidunderlige dage hvor vi fik udvidet og revitaliseret vores samvær - både i bred kropslig og erotisk sammenhæng.
Kurset har indvirkning på vores dagligdag i form af et meget større og mere intimt og intenst samt tilstedeværende nærvær.
Kys kram og kærlighed fra Stine og Anders
Rart at høre Stine :) Glæder mig til at se jer begge to en anden gang. Kh Happy

Rigtig mange tak

for et rigtig dejligt sommerkursus.
Vi tog der op uden nogle forudsætninger men med åbent sind, og det var en rigtig god oplevelse.
Det var meget grænseoverskridende men på den gode måde.
Nogle fantastiske mennesker vi var på kursus med og ikke mindst dig der guidede os ind i tantraens verden.
Vi lærte meget om tantra og ikke mindst om os selv og er begyndt at arbejde videre. Vi opdagede zoner der var lige så følsomme som kendte områder, der gav stor nydelse. Vi hyggede os også meget efter sessionerne med de andre deltagere og fik en masse god snak. Vi er allerede begyndt at tale om tantrasex kurset næste år som en naturlig videreudvikling af hvad vi har oplevet i år.
Endnu engang tak til dig Happy, hold olien varm det kan være vi skal bruge den næste år. Et godt forløb med nogle rare mennesker i den rette ånd.
Hold fanen højt
Martin og Rikke
Tak, det er jeg glad for! Det var et fantastisk kursus, og I passede godt sammen i gruppen, synes jeg :) Happy


Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2020 Program 2020 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.