Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2020 Program 2020 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.400 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Sommer kursus i tantra massage

Tag kæresten med på sommerferie og lær at give hinanden tantramassage, sommeren 2020.

På dette tantra kursus kan du og kæresten holde ferie, slappe af og samtidigt lære at give og modtage tantra massage.
Kurser i Tantra Massage, sommer 2020

Fire tantra kurser i 2020

Se program og dato for sommerens tantrakurser - book online, eller ring med spørgsmål.

Hvad giver tantra massage?

Tantra massage forener begær, tryghed, erotik og orgasme til en samlende oplevelse. Sammenlignet med traditionel sex, tilbyder tantra
dybere forbindelse mellem parterne,
mere tryghed,
meget mere begær,
mindre præstationsangst.

Lærer man en hel tantra massage, inklusiv massage af yoni og lingam?

Ja, fordi manden og kvindens køn er centrum for meget stærke livskrafter. Ved at stimulere kønnet med kærlighed, erotik, intention og begær vækker du din partners dybeste livskraft. Når manden masserer kvindens køn, kan hun få lyst til at få udløsning for al den gode energi. Det samme sker når kvinden masserer mandens køn, han fyldes op med ren livsenergi som han har lyst til at udløse. Man må gerne få udløsning, men i tantra massage forsøger vi at løfte energien højere op, så man får en orgasme fremfor en udløsning.

Orgasme er en befrielse, mens udløsning er en tilfredsstillelse

Det er dejligt at spise et stort måltid mad, blive mæt og tilfreds. Det er helt naturligt, og man må gerne blive tilfredsstillet i tantra. Længslen efter tilfredsstillelse er med os når vi vågner hver morgen. Hver dag vil vi spise for at blive tilfredse. Orgasme er noget højere, orgasme er en befrielse, og den sker kun én gang - til gengæld har mennesket tusindvis af små punkter der ønsker at blive befriet. Hver gang du får en orgasme, stråler dine øjne og du er blevet mere fri. Frihed er tantraens mål, og derfor er man taknemmelig for de øjeblikke hvor man får orgasme under eller efter tantra massagen.

Tantra er kærlighed

Er erotisk velvære, kød og vin tilladt på tantra kursus?

Ja, i et buddhistisk tantrakursus bestemmer du selv hvad du vil spise og drikke, og hvordan du vil nyde samværet med din partner. Der er to hovedretninger i tantra. Den ene er hinduistisk, og den anden er buddhistisk. På sommertantra er vi mest tiltrukket af friheden, visdom og personlig udvikling som du finder i den buddhistiske retning. Derfor er der på et Happy Tantra Kursus ingen forbud, og vil følger ikke nogen religiøse regler. Buddhisme er frihed, du har ingen bøger i buddhisme, ingen bibel, ingen forbud. Vi spiser og drikker hvad vi har lyst til, og det er helt okay at få udløsning af sin energi eller lade være. Du bestemmer i dit liv, sådan er buddhisme. Man kan kun udvikle sig hvis man må bestemme selv i sit liv, og mærke konsekvenserne af sine valg.

Hvad dækker kursusgebyret til tantrakursus?

Sommertantra er All-inclusive, alt er med i kursusprisen. Når du ankommer har du betalt for undervisning i tantra massage, massageolie, kursusmateriale, god mad og drikke, overnatning. Alt.

Hvorhenne er sommertantra?

Tantrakurset holdes på øen Mors i landlige omgivelser fri for nysgerrige blikke. Du finder tantrakurset 4 timer fra København, 2 timer fra Aalborg, 2 timer fra Aarhus, 3 timer fra Odense.

Hvordan er maden på tantrakursus?

Vi spiser oksesteg, fisk, kylling, grøntsager, rodfrugter, salat, brød, pålæg, æg, juice, vin, øl. Maden er fortrinsvis økologisk.
Vi har rigeligt med penge til mad, så fortæl hvad I godt kan li' at spise, hvis der er noget særligt I gerne vil have.

Hvad skal vi have med?

Tag et tykt tæppe med I kan ligge på til massagen, eller en tynd madras 90-120 cm. bred.
Der er dyner og hovedpuder til overnatning, men medbring lagen og betræk, plus personlige ting som tandbørste og håndklæder, så er er alt klart. Tag hellere for lidt med, end for meget. Hvis du mangler noget, finder vi ud af det.
Der er overnatning på jeres eget dobbeltværelse (ikke luksus), og man er også velkommen til at overnatte udenfor i haven og blive vækket af fuglesang og morgensol.

Se program for årets tantra kurser

Der er 4 sommer tantra kurser i år. Se datoer og programmet for tantrakurserne her.


Tak for sommertantra!

Et intensivt kursus med mange ting at forholde sig til og tænke over.
Lære at acceptere sig selv og sin partner, og røre ved hinanden på helt nye måder.
Kommer helt sikkert til at påvirke vores sexliv! Et stort plus er placeringen som er meget, meget langt væk fra stress og jag.
Fantastisk!
Tak, Anne & Rasmus
Ja, det er rart at komme væk fra byen. Dejligt at se jer! Happy

Det har været nogle fantastiske dage på Mors

Happy er utrolig dygtig og opmærksom underviser med mange udfordrende øvelser og smukke filosofier.
Dejligt at opleve hans indlevelse i alle deltagere og han unikke måde at kommunikere sine budskaber om tantraens vidunderlige verden på.
Happy skabte stor tryghed i gruppen så hvert par kunne udtrykke deres kærlighed til sin partner på fri og legende måde.
Jeg oplevede personlig befriende ny inspiration til mit liv og en healing af mit ellers meget konfuse sind. En jordforbindelse, en ildens kraft, en bølge fra vandets element og ikke mindst nogle vidunderlige luftige tanker.
Tusind tak for den gode oplevelse.
Med venlig hilsen
LD
Du er velkommen, søde :)
Happy

1000 tak for et virkelig dejligt tantra kursus

Hej Happy
1000 tak for et virkelig dejligt tantra kursus. Dejligt at slutte ferien af med sådan et par dage. Det var fedt at komme endnu tættere på min kæreste og mig selv både fysisk og psykisk. Jeg føler mig beriget af kærlighed, nærvær og tillid.
Jeg kan mærke der forsat er oplevelser følelser som jeg forstår bedre ved mig selv og ved Sus. Jeg synes også vi forsat bliver endnu bedre til at være og tale åbent om fx bitte små hverdags irritationer og om positive gode oplevelser.

Jeg har stadig en form for glæde indeni mig.
At gruppen også var dejlig og jeg føler mig beriget af at møde de øvrige deltagelser i hele gruppen.

Tantra er ikke sex. Tantra er tantra og er så meget dybere og nærværende og ender nødvendigvis ikke altid i sex og orgasme. Men altid i velbehag, lyst og kærlighed
Jeg får lyst til mere tantra, mere fordybelse, flere bekendtskaber med nye spændende mennesker.

Vi var glade for øvelsen, hvor man fortæller hvad man præcis elsker ved den anden. Det føles så naturligt at skulle forsætte med intim massage, efter man har åbnet sit hjerte med kærlighed til sin partner, at man faktisk har så meget lyst til at give/modtage efter den øvelse.

Tak endnu engang, tantra er kommet for at blive i mit.
Knus fra Gitte
PS jeg er endnu ikke startet på din bog, er igang med en anden jeg skal gøre færdig først. Men du hører fra mig.
Tak Gitte. Det var dejligt at møde dig og Sus. Jeg blev glad ved at være i jeres selskab.
Happy :)


Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2020 Program 2020 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.