Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2021 Program 2021 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.650 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Praktisk info om tantra kursus

Nyd din sommerferie og lær tantra samtidigt

Alt er frivilligt

Jeres tantra kursus hviler på frihed. Du skal kun gøre det, du har lyst til. Alt er frivilligt. Måske har du lyst til at lave mad, og måske du hellere vil stå og snakke eller siden udenfor og nyde solen. Vær med i det, du har lyst til. Vi nyder fællesskabets frihed på sommertantra. Der er ingen sure pligter.

Tak for sommertantra!

Et intensivt kursus med mange ting at forholde sig til og tænke over.
Lære at acceptere sig selv og sin partner, og røre ved hinanden på helt nye måder.
Kommer helt sikkert til at påvirke vores sexliv! Et stort plus er placeringen som er meget, meget langt væk fra stress og jag.
Fantastisk!
Tak, Anne & Rasmus
Ja, det er rart at komme væk fra byen. Dejligt at se jer! Happy

Madlavning

Al mad og drikke er med i prisen. Vi laver maden i fællesskab, og principielt har du selv ansvar for din mad. Derfor er det godt at være omhyggelig når vi laver mad, fordi andre mennesker kommer til at spise det vi tilbereder. Hvis du har specielle madønsker, så fortæl om dem, hvis der for eksempel er noget du bare ikke kan leve uden.

Oprydning

Ryd så meget op som du har lyst, og rod så meget som du vil. Tantrakurset har en atmosfære af afslappethed og ferie, så du har ingen pligter. Gør hvad du finder naturligt, og bidrag til det fælles som du har lyst.

Overnatningsforhold

Kursusstedet er et gammelt hus ude på landet med en stor lukket have. Du kan sove udendørs og opleve at falde i søvn midt i naturen, høre fuglene larme klokken 3, og vågne frisk og udhvilet når solen vækker dig omkring kl. 7. Der er en havepavillion over dit hoved til at tage en let sommerregn. Medbring nogle tæpper.
Du kan også sove indendørs. Der er et værelse til alle par, eller man kan sove i stuen ved brændeovnen.

Vi har fundet nye sider

både ved os selv og hinanden. Tantra har givet os en større intimitet og dybere tilfredsstillelse.
En større følelse af kærlighed og et større begær på både hinanden og livet :-)
Kærlige hilsener
Camilla og Thomas
Tak. Jeg var meget tryg ved jeres ligefremme energi og glæde ved hinanden :) Happy

Nøgenhed og adfærd

Tantra er frihed. Det betyder at du må lægge hovedet fra dig, og gøre det du har lyst til, alene og sammen med andre. Man må grine, pjatte og græde. Man må elske og synge og grine, eller være stille med hinanden. Kursusstedet ligger ugenert, så hvis du kan li' at være nøgen i haven, eller elske under åben himmel, er du velkommen til det. Her er plads til dig og din livsglæde.

Ud over at lære tantra, tantra massage og tantrasex, er kurset dermed i sig selv en oplevelse. En mulighed for at være den du er, sammen med andre som også er fokuseret på at være sig selv. Det betyder omvendt, at du skal være cool med at andre kan være nøgne på kurset, og gør hvad de har lyst til.

Seksualitet på tantrakurset

I tantra er det okay at følge kroppens lyster og impulser, faktisk er det konsekvensen af tantra: Vi kommer væk fra hovedets endeløse ordstrøm, og kommer ned i kroppens følelser og sansninger.

Eftersom sommerkurset er fyldt med tantra og nøgenhed, så sker det naturligt at du og et andet menneske får lyst til hinanden. Gør hvad I vil, og lev med at andre på kurset gør hvad de har lyst til.

Nyd nogle dage uden din telefon

Sommertantra er en mulighed for at lægge den digitale verden fra sig. Nyd at være offline i et par dage midt i paradis. Måske lade telefonen ligge i bilen eller på værelset. For at gøre alle mest mulig tryg, er telefoner og kameraer ikke velkomne, når vi laver øvelser nøgen udenfor i haven.

Tak for et godt kursus.

Du gav dig selv fuldt ud for os alle.
Set med vore øjne burde flere krydre deres liv med tantra, fordi livet ikke kun skal bestå af lidelse og afsavn.
I din bog fremføres interessante tanker, som sætter tanker i gang.
Christian/Maria
Tak, jeg vil forsøge at skrive mere. Ha' det godt! Happy

Ansvar for dine ting og din person

Du har selv det fulde ansvar for dine ting, og for dig selv. Det betyder, at uheld, skader og ulykker, tyverier og sjæleligt ubehag skal dækkes af dine egne forsikringer. Kursusstedet har ingen forsikringer på din person eller dine ting. Du bærer selv hele ansvaret for dig og dine ting. Desuden har du ansvar for kursusstedet. Lad være med at ødelægge noget, som du ikke har lyst til at betale.Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2021 Program 2021 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.