Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2021 Program 2021 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.650 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Massage af mandens køn: Lingam-massage

På tantrakursus lærer kvinden at massere mandens lingam på en afslappende og pirrende måde, som både vækker hans seksualitet og livsglæde. Massagen er fokuseret på at fjerne skam, skyld og gamle frustrationer, som overskygger mandens handlekraft.

Lingam Massage

Elsk mandens lingam med hele din krop og hele dit væsen

Brug din yoni til at massere mandens lingam, dine hænder, din mund, din tunge og al din kærlighed. Lingam-massage handler om at værdsætte og elske mandens lysfyldte 'tryllestav'. I tantra kalder man mandens køn for lingam, og man kigger på lingam som en kanal fuld af kreativ energi og fryd.

Lingammassage har den dybe, indre forløsning som mål. Det kan ske sommetider at din mand får udløsning når du har masseret ham et stykke tid. Det er ikke forkert, men massagen slutter, og din mand går glip af den dybere healing, som lingam-massagen ellers kunne give ham.

Rigtig mange tak

for et rigtig dejligt sommerkursus.
Vi tog der op uden nogle forudsætninger men med åbent sind, og det var en rigtig god oplevelse.
Det var meget grænseoverskridende men på den gode måde.
Nogle fantastiske mennesker vi var på kursus med og ikke mindst dig der guidede os ind i tantraens verden.
Vi lærte meget om tantra og ikke mindst om os selv og er begyndt at arbejde videre. Vi opdagede zoner der var lige så følsomme som kendte områder, der gav stor nydelse. Vi hyggede os også meget efter sessionerne med de andre deltagere og fik en masse god snak. Vi er allerede begyndt at tale om tantrasex kurset næste år som en naturlig videreudvikling af hvad vi har oplevet i år.
Endnu engang tak til dig Happy, hold olien varm det kan være vi skal bruge den næste år. Et godt forløb med nogle rare mennesker i den rette ånd.
Hold fanen højt
Martin og Rikke
Tak, det er jeg glad for! Det var et fantastisk kursus, og I passede godt sammen i gruppen, synes jeg :) Happy

Intention er den halve orgasme

På et tantrakursus kan du lære at elske mandens lingam og ønske ham alt det bedste fra dit hjerte. Denne intention er med til at løsne energien i manden, så han bliver meget ophidset. Det er din kærlige intension som gør ham fri.

I nogle tantra-retninger bliver man sat ud i skuret i 21 dage hvis man får udløsning af sin energi. Det er naturligvis noget pjat. I buddhistisk tantra er du velkommen til at få udløsning, fordi orgasmen er meget vigtigere for både manden og kvinden.
Det er sandt at udløsning af energi er meget forskellig fra orgasme.

Lingam Massage med udløsning

Orgasme er en befrielse der rækker længere end udløsningens tilfredsstillelse af sulten

Når manden får orgasme sker der en befrielse i hans sjæl. Den frihed holder hver dag og gør ham stærkere. En udløsning er mindre vigtig, fordi den er udtryk for sult. Efter en udløsning bliver manden sulten igen i morgen. Derfor søger de fleste tantra-retninger orgasmen som et fint mål for manden i dag eller i morgen, eller om 10 år. Det er ikke vigtigt at få orgasme, men det er gavnligt.

Orgasmen kommer kun én gang i livet på netop dén måde

En udløsning er altid dejlig, og vi kan få det hver dag. Orgasme er noget andet. Orgasmen er en befrielse der kun sker én gang på dén bestemte måde: "Nu kan jeg mærke mig selv", eller "Nu føler jeg mig elsket", eller "Nu forsvandt min frygt", eller "Nu forstår jeg evigheden", og så videre i hundredvis af orgasmer gennem livet.

Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2021 Program 2021 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.