Forsiden Lær tantra Tantrakurser i DK SommerTantra Kursus for singler Program 2019 Praktisk Kontakt + info Tilmelding Tantrakursus.dk
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer.
All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Massage af mandens køn: Lingam-massage

På tantrakursus lærer kvinden at massere mandens lingam på en afslappende og pirrende måde, som både vækker hans seksualitet og livsglæde. Massagen er fokuseret på at fjerne skam, skyld og gamle frustrationer, som overskygger mandens handlekraft.

Lingam Massage

Elsk mandens lingam med hele din krop og hele dit væsen

Lingam-massage handler om at værdsætte og elske mandens lysfyldte 'tryllestav'. I tantra kalder man mandens køn for lingam, og man kigger på lingam som en kanal fuld af kreativ energi og fryd.

Lingammassage har den dybe, indre forløsning som mål. Det kan ske sommetider at din mand får udløsning når du har masseret ham et stykke tid. Det er ikke forkert, men massagen slutter, og din mand går glip af den dybere healing, som lingam-massagen ellers kunne give ham.

Det har været nogle fantastiske dage på Mors

Happy er utrolig dygtig og opmærksom underviser med mange udfordrende øvelser og smukke filosofier.
Dejligt at opleve hans indlevelse i alle deltagere og han unikke måde at kommunikere sine budskaber om tantraens vidunderlige verden på.
Happy skabte stor tryghed i gruppen så hvert par kunne udtrykke deres kærlighed til sin partner på fri og legende måde.
Jeg oplevede personlig befriende ny inspiration til mit liv og en healing af mit ellers meget konfuse sind. En jordforbindelse, en ildens kraft, en bølge fra vandets element og ikke mindst nogle vidunderlige luftige tanker.
Tusind tak for den gode oplevelse.
Med venlig hilsen
LD
Du er velkommen, søde :)
Happy

Intention er den halve orgasme

På et tantrakursus kan du lære at elske mandens lingam og ønske ham alt det bedste fra dit hjerte. Denne intention er med til at løsne energien i manden, så han bliver meget ophidset. Det er din kærlige intension som gør ham fri.

I nogle tantra-retninger bliver man sat ud i skuret i 21 dage hvis man får udløsning af sin energi. Det er naturligvis noget pjat. I buddhistisk tantra er du velkommen til at få udløsning, fordi orgasmen er meget vigtigere for både manden og kvinden.
Det er sandt at udløsning af energi er meget forskellig fra orgasme.

Orgasme er en befrielse der rækker længere end udløsningens tilfredsstillelse af sulten

Når manden får orgasme sker der en befrielse i hans sjæl. Den frihed holder hver dag og gør ham stærkere. En udløsning er mindre vigtig, fordi den er udtryk for sult. Efter en udløsning bliver manden sulten igen i morgen. Derfor søger de fleste tantra-retninger orgasmen som et fint mål for manden i dag eller i morgen, eller om 10 år. Det er ikke vigtigt at få orgasme, men det er gavnligt.

Orgasmen kommer kun én gang i livet på netop dén måde

En udløsning er altid dejlig, og vi kan få det hver dag. Orgasme er noget andet. Orgasmen er en befrielse der kun sker én gang på dén bestemte måde: "Nu kan jeg mærke mig selv", eller "Nu føler jeg mig elsket", eller "Nu forsvandt min frygt", eller "Nu forstår jeg evigheden", og så videre i hundredvis af orgasmer gennem livet.

Ring hvis du har spørgsmål. Læs evt. mere om tantra: TantrasexYonimassageLingammassageTantrakursusTantraskolen • ;


Tantrakursus Tantrakurser 2019 Program 2019 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommertantra
Her lærer du at elske dybere og stærkere.

Sommerferie med Tantra
Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

© 2019 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.