Sommer Tantra Tantra Massage Vælg tantrakursus Tilmelding tantra Tantra 2020 Program 2020 Praktisk om tantra Tantra kursus Yonimassage Lingammassage Tantrasex Kontakt + info
Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for dig • Små hold med 6-8 personer • Tantra for dig og din partner.
2.400 kr./pers. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Massage af mandens køn: Lingam-massage

På tantrakursus lærer kvinden at massere mandens lingam på en afslappende og pirrende måde, som både vækker hans seksualitet og livsglæde. Massagen er fokuseret på at fjerne skam, skyld og gamle frustrationer, som overskygger mandens handlekraft.

Lingam Massage

Elsk mandens lingam med hele din krop og hele dit væsen

Brug din yoni til at massere mandens lingam, dine hænder, din mund, din tunge og al din kærlighed. Lingam-massage handler om at værdsætte og elske mandens lysfyldte 'tryllestav'. I tantra kalder man mandens køn for lingam, og man kigger på lingam som en kanal fuld af kreativ energi og fryd.

Lingammassage har den dybe, indre forløsning som mål. Det kan ske sommetider at din mand får udløsning når du har masseret ham et stykke tid. Det er ikke forkert, men massagen slutter, og din mand går glip af den dybere healing, som lingam-massagen ellers kunne give ham.

Med hensyn til sommertantra,

så vil jeg meget gerne give både kurset og dig et par rosende ord med på vejen.
Jeg meldte mig til kurset uden rigtigt at vide, hvad jeg gik ind til - men blev super positivt overrasket.
Det var en stor fornøjelse at opleve folk være så fuldstændig afslappede og frie i forhold til både deres partnere og de øvrige deltagere.
Jeg følte mig nærmest lykkelig. Alt var så selvfølgeligt, frit og smukt. Der var gode energier blandt deltagerne hele tiden og selve stedet indbyder også til at man tager tingene roligt og afslappet.
Selve kurset var meget fint fordelt mellem teori og praktiske sessioner.
Du er rigtig god til at lodde en stemning og bruge den energi der er på et givent tidspunkt og afstemme øvelserne herefter.
Og den gode og afslappede stemning gjorde at alle deltog helhjertet og inderligt.
Jeg føler virkelig at jeg har fået et stort udbytte af dagene og kan sagtens finde på at tage afsted igen.
Endnu engang tak !
Stort kys til dig - og jeg håber vi ses snart igen
Maria
Søde Maria, Det var så skønt at arbejde sammen med dig på kurset. Ukompliceret, erotisk og kærligt. Tak :) Happy

Intention er den halve orgasme

På et tantrakursus kan du lære at elske mandens lingam og ønske ham alt det bedste fra dit hjerte. Denne intention er med til at løsne energien i manden, så han bliver meget ophidset. Det er din kærlige intension som gør ham fri.

I nogle tantra-retninger bliver man sat ud i skuret i 21 dage hvis man får udløsning af sin energi. Det er naturligvis noget pjat. I buddhistisk tantra er du velkommen til at få udløsning, fordi orgasmen er meget vigtigere for både manden og kvinden.
Det er sandt at udløsning af energi er meget forskellig fra orgasme.

Lingam Massage med udløsning

Orgasme er en befrielse der rækker længere end udløsningens tilfredsstillelse af sulten

Når manden får orgasme sker der en befrielse i hans sjæl. Den frihed holder hver dag og gør ham stærkere. En udløsning er mindre vigtig, fordi den er udtryk for sult. Efter en udløsning bliver manden sulten igen i morgen. Derfor søger de fleste tantra-retninger orgasmen som et fint mål for manden i dag eller i morgen, eller om 10 år. Det er ikke vigtigt at få orgasme, men det er gavnligt.

Orgasmen kommer kun én gang i livet på netop dén måde

En udløsning er altid dejlig, og vi kan få det hver dag. Orgasme er noget andet. Orgasmen er en befrielse der kun sker én gang på dén bestemte måde: "Nu kan jeg mærke mig selv", eller "Nu føler jeg mig elsket", eller "Nu forsvandt min frygt", eller "Nu forstår jeg evigheden", og så videre i hundredvis af orgasmer gennem livet.

Tantrakursus for singler


Tantrakursus Tantrakurser 2020 Program 2020 Praktisk Tilmelding Kontakt


Sommerferie med Tantra Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Tantrakursus Tantrakursus i Danmark.

Tantraskolen Uddannelse til professionel tantramassør.

© 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag.