Happy Tantra sommerkursus 2017 • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med max 8 deltagere
Pris: 1.800 kr. incl. alt: undervisning, fri mad og drikke, overnatning.

Sommertantra Tantrakursus Kurser 2017 Program 2017 Praktisk info Kontakt Tilmelding

Den professionelle tantra massør uddannelse

For dig der har et empatisk hjerte, og har prøvet at få tantra massage, og som har gode kærlige hænder. Her kan du uddanne dig til tantra massør, hvilket giver dig et solidt grundlag til mange års fornøjelse og en god indtægt.

Bliv uddannet professionel tantra massør på én weekend i Århus. Pris: 3.200,- inkl. diplom, mad og drikke, mulighed for overnatning.

Hvordan kan man uddanne sig på én weekend?

Tantraskole uddanner professionelle massører, så vores målgruppe er mennesker der allerede er godt på vej. Hvis du er fremmed overfor massage, nøgenhed og seksualitet kan du i stedet vælge uddannelser, der tager længere tid, måske et år eller to. Tantraskolens uddannelse er til dig der kender til meditation, kropsbevidsthed, ansvar for andre mennesker, seksualitet. Det er din beslutning, om du er klar til at uddanne dig til professionel massør på en weekend.

Kom i mesterlære, og få din viden om tantra massage direkte overført

Grundlagt i Østen indeholder tantra alt det nødvendige for at mennesket kan opnå sit fulde potentiale som et bevidst og samtidigt et nydende væsen.
Som tantra massør deler du flere tusinde års spirituel indsigt og ekstrem kropslig velvære med dine kunder. De vil takke dig, og være dig meget taknemmelig.

Tantra massage giver
Den største nydelse
Mest effektive terapi
Mest behagelige massagetype

Du får naturligvis diplom på at være uddannet professionel tantra massør hos Tantraskole,
men du får mere end det, du får en spirituel og en seriøs, professionel uddannelse.

Kom i mesterlære som tantra massør

I mesterlære bærer du din viden i hjertet
Når du er i mesterlære hopper du skolebænken over, og lærer i stedet at bruge hænderne. Vi taler meget, og du vil blive overvældet med viden og inspiration. Men vigtigere end ord og billeder, det er at du konkret og håndfast lærer at give professionel tantra massage.

Din baggrund for at tage uddannelsen
Vi underviser alle typer af mennesker. Tantra er fyldt med klar bevidsthed og spirituel kærlighed, så der er plads til alle typer af kvinder og mænd på uddannelsen hos os.

For at få glæde af denne komprimerede uddannelse, er det en fordel hvis du er healer eller yoga-instruktør, og en stor fordel hvis du er vant til at meditere og har et afslappet forhold til nøgenhed og seksualitet. Det er en stor fordel for dig, hvis du er vant til at give massage, eller på anden måde arbejder med personlige relationer til andre mennesker.

Krav til dig i forbindelse med uddannelsen
Tantra er en venlig filosofi, som bare ønsker at være med til at udvikle dig. Du skal ikke leve op til noget bestemt - tantra handler om at være dig.
Udannelsen til tantra massør har til formål at fordybe bevidsthed og forbindelse med...
Dine empatiske evner
Smidigheden i din krop
Din livsglæde og kærlighed
Dine vilje til at tage ansvar

Når du er i mesterlære bliver du grundigt hjulpet på vej med direkte feedback, i en venlig og omsorgsfuld form. Du får masser af viden, men det vigtigste er at du får feedback og vejledning, så du bliver tryg og dygtig til den massage du giver.Ring hvis du har spørgsmål. Læs evt. mere om tantra: TantrasexYonimassageLingammassageTantrakursusTantraskolen • ;


Sommertantra
Her lærer du at elske dybere og stærkere.

Sommerferie med Tantra
Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

© 2017 Happy Tantra
En forening af folk som elsker god sex.